Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na Jižním městě musí žít dost zvláštní lidé, když potřebují, aby jim setkání s přáteli či rodinou řídil a zajišťoval radní. Nebo jsem exot já, protože se normálně stýkám s rodinou i s přáteli a žádného radního jsme k tomu nikdy nepotřebovali, nemusel nám upravovat zeleň, zajišťovat místo k setkání ani podnikat žádné jiné kroky. Z toho soudím, že jde zase jen o další rozhazování peněz, rozhazujete, protože můžete. To je smutné.

1 1
možnosti

Je před volbami, že pane autore? Jen by mě zajímala jedna věc, kdo a jak vyhodnocuje užitečnost projektů a hlavně, jak se osvědčily? Krom toho, 55 posiloven za 33 mio. Víte, že jste ty peníze vzali učitelům, sestrám, pracujícím, firmám a všem na daních? Vám ta částka přijde v pořádku? To běžte říci té paní, které se tu muselo skládat na roku, Honzíkovi na vozík. Ale kolik lidí to bude využívat, jak, jaké jsou náklady na provoz, to Vás nezajímá, hlavně že jsou volby...

1 1
možnosti

Patří ke druhému článku. To se omlouvám. Ale nic mění na tom, že jsou volby a už se tu chlubíte, jak rozhaujete...

0 0
možnosti

Tenkrat byli lide radi za strechu nad hlavou. Ono nebylo zvlastnosti, ze v jednom byte zily i tri rodiny, Konecne se dockali vlastniho kotce, sice maleho, ale nemuseli se o nej delit s rodici, ci rodinou sourozence. Dnesni naroky jsou holt o 40 roku dale.

1 0
možnosti

No. Dnešní novostavby mají podobné metry, často i mneší. Možná jsou jen trochu lépe řešeny dispozičně, ale to neplatí vždy také. Jen jsou nové, mají nový polystyren (zapletení), nová okna.... Leč, kvalita je na úrovni paneláků, velmi často i horší. A k odlivu nedochází, ať si pan autor zkusí zaparkovat a sehnat byt v dané lokalitě. Prostě jen další předvolební bluf. To že nemá tolik trvalý pobyt neznamená, že tam ty lidí nejsou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS